Majade projekteerimine

Maja projekteerimine on oluline samm ideaalse kodu loomise suunas, mis nõuab hoolikat kaalumist ja professionaalset lähenemist. Pakume täiskomplekti projekteerimisteenuseid alates eelprojekteerimisest, ehitus- ja kasutuslubade saamisest kuni kõikide insenersüsteemide projekteerimiseni. Meie spetsialistid aitavad teil ellu viia teie unistuse oma kodu omamisest, luues ainulaadseid ja funktsionaalseid lahendusi.

Maja projekteerimine – see on:

Majade projekteerimine

Visand

Eskiisprojekti etapis luuakse tulevase maja esimesed visandid ja visualiseeringud. Arhitektid ja disainerid töötavad välja kontseptsiooni, võttes arvesse Teie eelistusi ja soove. Visand võimaldab saada üldise ettekujutuse maja väljanägemisest ja planeeringust ning teha vajalikke muudatusi enne üksikasjalikuma töö alustamist.
Majade projekteerimine

Eelprojekt

Eelprojekt hõlmab ehitusloa saamiseks vajalike põhiplaanide ja jooniste väljatöötamist. Selles etapis koostatakse ruumide paigutusskeemid, põrandaplaanid ja fassaadid. Eelprojekt võimaldab teie ja asjaomaste asutustega kõigis võtmepunktides kokku leppida, et tagada lubade edukas saamine.

Majade projekteerimine

Põhiprojekt

Põhjalik etapp, mis sisaldab kõiki vajalikke arendusi ehituse alustamiseks. See hõlmab veevarustuse ja kanalisatsiooni projekte, kütet ja ventilatsiooni, elektrivarustust ja konstruktsioonilahendusi. Selles etapis koostatakse üksikasjalikud joonised ja dokumentatsioon, mis vastavad kõigile ehitusstandarditele. Selline lähenemine tagab tulevase hoone kõigi detailide põhjaliku uurimise, tagades nende täpse teostamise.

Majade projekteerimine

Dokumentatsioon ja load

Võtame enda peale kogu vajaliku dokumentatsiooni koostamise ning hoone ehitamiseks ja ekspluateerimiseks vajalike lubade hankimise. Meie spetsialistid valmistavad ette kõik dokumendid ja pakuvad täielikku tuge valitsusasutustega kooskõlastamise protsessis. See võimaldab vältida bürokraatlikke tüsistusi ja keskenduda projekti elluviimisele.

Majade projekteerimine – terviklik lähenemine.

Meie ettevõte pakub maja projekteerimisel terviklikku lähenemist, hõlmates kõiki etappe algsest kontseptsioonist kuni ehituse lõpetamiseni. Töötame tihedas koostöös Teiega igal etapil, et tagada projekti vastavus täielikult Teie ootustele ja nõudmistele. Meie spetsialistidel on kõrge professionaalsuse ja kogemuse tase, mis võimaldab meil luua kvaliteetseid ja usaldusväärseid projekte, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Majade projekteerimine