Maja ehitus

Maja ehitus on oluline protsess, mis määrab teie tulevase kodu mugavuse ja vastupidavuse. Pakume terviklikku ehituse juhtimist, alates projekteerimisest ja lubade hankimisest kuni kõigi ehitustööde lõpuleviimiseni. Tagame teie kodu usaldusväärsuse ja mugavuse, viies ellu kõik teie ideed.

Maja ehitamine – teenused:

Maja ehitus

Eramajade ehitus

Pakume täielikku teenuste valikut eramajade ehitamisel, alates vundamendist kuni lõppviimistluseni. Meie kogenud spetsialistide meeskond tagab ehituse kõigi etappide kvaliteetse teostuse, kindlustades teie tulevase kodu vastupidavuse ja usaldusväärsuse.
Maja ehitus

Betoonitööd

Hõlmavad erinevate betoonkonstruktsioonide teostamist: alates vundamentide valamisest kuni betoonseinte ja põrandate loomiseni. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada kõigi betoonielementide tugevus ja vastupidavus teie ehitusprojektis.
Maja ehitus

Katuse- ja fassaaditööd

Meie katuse teenused hõlmavad katuste paigaldamist ja remonti, sealhulgas katusematerjalide valikut ning paigaldamist. Tagame Teie kodu kaitse väliste mõjutuste eest ning katusesüsteemi vastupidavuse.
Maja ehitus

Sanitaartehnilised ja elektritööd

Pakume täielikku teenuste valikut insenerisüsteemide paigaldamisel, alates projekteerimisest kuni paigalduseni. Meie spetsialistid tegelevad elektrisüsteemide, jaotuskilpide, valgustuse ja pistikupesade paigaldusega, samuti veevarustuse, kanalisatsiooni ja küttesüsteemide projekteerimise ja paigaldamisega.

Maja ehitamine

Maja ehitus – projekteerimisest kuni kasutusloa saamiseni

Pakume ka teenuseid majade projekteerimisel, projektide dokumentatsiooni koostamisel ja vajalike ehituslubade hankimisel. Meie professionaalide meeskond hoolitseb kõigi juriidiliste ja tehniliste aspektide eest, et teie majaehitus kulgeks sujuvalt ja viivitusteta.

Meie abiga saate kindlalt läbida kõik majaehituse etapid, alates esmase dokumentatsiooni koostamisest kuni valmis objekti kasutusloa saamiseni. Tagame tööde usaldusväärsuse, ohutuse ja täieliku vastavuse ehitusnormidele ja standarditele.

Usaldusväärsus ja kvaliteet igas etapis

SolPro-s pöörame igale ehitusetapile, alates esimestest sammudest kuni lõppviimistluseni, erilist tähelepanu. Meie lähenemine põhineb professionaalsusel ja vastutusel, mis võimaldab meil tagada iga projekti kõrge kvaliteedi ja usaldusväärsuse. Püüame muuta ehitusprotsessi teie jaoks maksimaalselt lihtsaks ja läbipaistvaks, et teie kodust saaks tõeline mugavuse ja turvalisuse kehastus.

Maja ehitus